Zóna Taxi header

Menetdíj számítás

Tisztelt Megrendelőnk!

A bizalomerősítés jegyében egy igen korrekt lehetőséget kívánunk biztosítani mindenkinek, akinek taxira van szüksége utazásaihoz. A Taxi 800 által biztosított, egyszerűen kezelhető program segítségével Ön - közelítő pontossággal - előre megtudhatja az adott útvonal megtételére vonatkozó várható menetdíjat.

Bővebben...

A számított fuvardíj tájékoztató jellegű! A forgalmi viszonyok alakulásából adódóan előfordulhat – főként a reggeli és délutáni csúcsforgalomban – kisebb értékű különbség, aminek az ellenkezője is igaz, hiszen a számítás elkészítésének alapja az átlagos nappali forgalom. Ebből adódóan például éjszaka, kora hajnalban, mikor üres a város, akár egy-kétszáz forinttal kevesebb is lehet a fuvardíj végösszege a menetdíj kalkulátor által számolt végösszegnél.

A menetdíj kalkulátor Budapest területén a 3-as (telefonon rendelt) tarifára vonatkozóan végzi el a számítást.

A tarifa kalkulátor segítségével utólag is lehetősége van arra, hogy az indulási és érkezési címek között megtett távolságra vonatkozóan ellenőrizze, hogy a szolgáltatást végző munkatársunk korrekten teljesítette feladatát.

Mit kell tennie, ha jelentős eltérést tapasztal a menetdíj kalkulátor által megadott fuvardíj és a fuvar végén munkatársunk által elkért összeg között?

  • Kérje el a taxióranyugtát a gépkocsivezetőtől, mellyel reklamációját megteheti központunkban.
  • Amennyiben a taxióra a fuvar alatt nem volt bekapcsolva (tilos!!!) kérjen a fuvar végén számlát a gépkocsivezetőtől, aki köteles olvashatóan kitöltött példányt adni utasának.
  • Ha fentiek bármelyikét megtagadja munkatársunk, panaszát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen teheti meg. A Taxi 800 Etikai Bizottsága minden utas panaszt kivizsgál, a cég a bizonyított eltérések esetén helyt áll, a különbözetet, vagy akár a teljes fuvardíjat megtéríti a károsult részére. A helytelen útvonalválasztásból adódó különbözetet szintén visszatérítjük a panaszos részére.

SZÁMOLJA KI! MEGÉRI!

Minibusz - a még kényelmesebb utazásért!

minibusz

tovább a minibusz szolgáltatáshoz...

Minibusz

Taxi 800 Limuzin

Elérhetőségek

Telefonszámaink:
zona telefonszamok

E-mail cím:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.